top of page

VIDARA PERFECT SERUM RM60

Bagi wanita, hal ini amat membimbangkan. Miss V merupakan bahagian anggota badan yang sangat penting bagi kaum wanita. Fakta di atas dapat menyebabkan hubungan intim di antara suami isteri menjadi hambar dan tidak seronok. Faraj wanita mudah mengalami masalah seperti berair, longgar, hilang daya kemutan dan hilang sensitiviti kerana lubang faraj akan meregang ketika bersalin juga bila meningkat usia. Wanita yang tidak menjaga tubuh, pemakanan juga tak amalkan senaman akan menyebabkan masalah faraj longgar tak sehebat atau seketat dahulu pada kemudian hari.

Vidara Perfect Serum (VPS) merupakan Serum Pengetat Miss V terbaik. Vidara Perfect Serum bertindak sebagai bahan aktif mampu menguatkan otot dan cell Miss V untuk mengembalikannya ke bentuk asal dan seketat seperti mana ketika Miss V masih mempunyai mahkotanya!.Vidara Perfect Serum diadun dengan 5 herba utama terpilih memberi kesan efektif dan bau yang harum.

FARAJ LONGGAR MENGANGGU RUMAHTANGGA

Bagi mereka yang menghadapi masalah faraj yang longgar disebabkan selepas luka bersalin yang besar. Ia akan menganggu kehidupan seharian. Masalah lain seperti kentut vagina atau kentut vagina sering terjadi sehingga menganggu keyakinan wanita.

Masalah faraj berair juga antara penyebab utama rumahtangga menjadi gonyah kerana tidak memuaskan hati pasangan. Jika tidak diatasi dengan segera, ia boleh membawa kepada penceraian kerana tidak dapat menikmati kepuasan seks yang diharapkan. Tidak kurang pasangan mula bermain kayu tiga kerana tidak puas diranjang.

KENAPA HARUS VIDARA PERFECT SERUM?

 • Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar

 • Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.

 • Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.

 • Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita khususnya selapas bersalin

 • Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanitasemulajadi dan perangsang.

 • Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik

 • Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

 • Mampu merawat dan mencegah keputihan

 • Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan pada vagina

 • Memperbaiki tisu-tisu dinding vagina

 • Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai side effect termasuk bahan kimia

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lagi merasa sensitif. Terutama bagi wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yang kerap melakukan hubungan kelamin.

Selepas mnggunakan VIDARA PERFECT SERUM, faraj akan merapat, ketat, sendat, sempit sehingga sukar untuk dipenetrasi.

Sang suami akan merasakan kegelian tahap maksima dengan situasi faraj yang sempit dan seolah-olah sangat ketat dan mencengkam. Malah sang isteri juga akan merasakan bahagian intim yang lebih sensitif dan akan mendapat kepuasan secara total.

BAGAIMANA VIDARA PERFECT SERUM MAMPU BERIKAN MALAM JUMAAT TERINDAH BUAT SUAMI ANDA?

Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna Vidara Perfect Serum, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa! dan malahan mampu bertahan selama 3 hari.

BAHAN UTAMA VIDARA PERFECT SERUM

1. Cympsgallae Tinctoria (Manjakani)

2. Labisia Pumila (Kacip Fatimah)

3. Piper Betle (Sirih)

4. Ficus Deltoidea (Emas Cotek)

5. Parameria Polyneura (Akar Serapat)

CARA PENGGUNAAN

1. Lumurkan beberapa titik VIDARA Perfect Serum dihujung jari

2. Sapukan hujung jari anda seinci kedalam faraj

3. Ratakan di sekeliling bibir faraj selama 15 saat

4. Dalam masa 5 minit dinding vagina akan merapat/bertemu dan menjadi amat sempit. Untuk kesan yang maksimun anda boleh biarkan selama 1 jam dan kesannya mampu bertahan selama 3 hari

Boleh digunakan bila-bila masa sahaja sebagai persediaan dan guna sekali lagi sebelum bersama untuk lebih nikmat.

Tidak mengapa sekiranya terkena alat kelamin suami kerana ia memberikan sensasi maksima pada suami. 100% SEMULAJADI DAN TIADA BAHAN PENGAWET. TIADA KESAN MERBAHAYA JIKA TERMAKAN.

100% selamat dan halal-mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Berdaftar Dengan KKM NOT150601772K

======================================

**TIDAK DIBENARKAN OLEH IBU DALAM PANTANG/HAID/IBU HAMIL: Vidara Perfect Serum akan merapatkan laluan vagina 300%. Ibu-ibu dalam pantang perlu memastikan anda benar-benar suci dari sisa nifas/sisa haid. Ini untuk mengelakkan VIDARA Perfect Serum akan memerangkap sisa-sisa darah pula.

SEBAHAGIAN TESTIMONI VIDARA PERFECT SERUM

bottom of page