top of page

LOBOOSE SUPER CANDY RM390

MEMBERIKAN KUASA MAKSIMA UNTUK KAUM LELAKI. DIBAWA KHAS DARI JERMAN

Loboose adalah sejenis tablet kunyah berperisa oren. Diimport sepenuhnya dari Germany dan merupakan produk High End Supplement terbaik untuk lelaki.

Sebotol mempunyai 13 biji ‘Super Candy’. 1 biji Loboose mampu memberi kuasa maksima dari 4 – 7 hari!

ADAKAH LOBOOSE CANDY SELAMAT DIGUNAKAN?

Loboose telah terbukti selamat digunakan oleh lelaki yang sihat. Bahan-bahan yang seimbang dan semulajadi, jadi anda boleh yakin bahawa loboose direka dengan selamat dan berkualiti tinggi. Loboose dihasilkan di kilang berfasiliti Good Manufacturing Practices (GMP).

MENINGKATKAN TAHAP TESTOSTERON ANDA DAN ANDA MENGUBAH SELURUH HIDUP ANDA...

TAHAN LAMA/LAMBAT PANCUT.

Loboose membantu melambatkan pancutan

BANYAKKAN AIR MANI.

Loboose membantu menyuburkan sperma dan memekatkan air mani

ZAKAR CEPAT TEGANG.

Loboose membantu mengeraskan zakar

ZAKAR TAK KENDUR SEMASA BERSETUBUH.

Loboose menjadikan anda beraksi seperti superhero di ranjang bersama pasangan

LOBOOSE SUPER CANDY

Loboose dirumus khas daripada bahan – bahan berkualiti dengan teknologi Vi-Pex & STEM supaya anda mendapat kesan yang lebih cepat dan zakar anda kembali sihat dan lebih aktif.

TEKNOLOGI VI-PEX

VI-PEX atau bahan Vasodilator bersama pembesaran zakar adalah gabungan mantap untuk meningkatkan saluran darah bagi memanjangkan dan memperhebatkan bahan Vasodilator kepada Loboose, keputusan yang tidak dapat dinafikan keberkesanannya kepada saiz dan ketegangan semasa ereksi. Teknologi VI-PEX bekerja seiring dengan teknologi STEM untuk memberi manfaat rangsangan seksual bagi memperbesarkan saiz semasa ereksi.

TEKNOLOGI STEM

STEM atau “Sustained Testosterone Enhancement Method” adalah teknologi kompleks yang mensinergikan hasil testosteron, pengekalan dan penambahbaikan. Dengan meningkatkan level testosteron, Loboose mampu menambahkan keseronokan seks, prestasi dan daya ketahanan.

bottom of page