top of page

REXAVAR MALAYSIA RM180

Bagaimanakah ia berfungsi?

Oleh itu, jumlah maksimum tisu erektil anda dapat diisi dengan darah menentukan saiz maksimum zakar anda yang tegak. Tetapi apa yang ditemui oleh saintis adalah bahawa tisu ereksi anda boleh dikembangkan jauh lebih besar dan lebih lama daripada sekarang, memanipulasi saiz ruang zakar anda dengan kombinasi sebatian tertentu. Kajian klinikal yang diterbitkan telah menunjukkan bahawa sebatian semula jadi dalam Rexavar dapat meningkatkan testosteron percuma dalam tubuh anda yang menyebabkan peningkatan saiz zakar. Tambahan kajian klinikal yang diterbitkan juga menunjukkan bahawa kombinasi asid amino dalam Rexavar dapat meningkatkan pengeluaran oksida nitrat yang juga menyebabkan peningkatan saiz dan kekerasan. Dengan menggunakan "cetak biru" kami untuk mencipta kompaun nutraseutikal yang paling kuat, triple yang diekstrak di Rexavar, kami telah mencipta satu barisan pemasangan maya yang menghasilkan penis yang lebih besar dan lebih maskulin untuk lelaki di seluruh dunia

Faedah Rexavar 

Apa yang membuat Rexavar berbeza dan mengapa anda akan mengalami peningkatan saiz, keputusan keras seperti apa yang pernah anda alami datang ke tiga ciri utama Rexavar ini:

1 Hanya herba terkuat yang digunakan dalam formula kami. Pemangkin kita, Tongkat Ali berusia lebih dari 10 tahun, dan merupakan ekstrak 200: 1 yang terkuat. Tiada produk lain di dunia menggabungkan tahap potensi dan kesucian yang dilakukan oleh Rexavar. Anda akan merasa seperti Superman ketika anda mengambil Rexavar betapa kuatnya itu.

2 Rexavar mencetuskan dua mekanisme yang dikenali untuk meningkatkan saiz, fungsi dan prestasi zakar. Ini adalah: 1. peningkatan dalam testosteron "bebas" dan 2. Pengeluaran Nitric Oxide ke zakar. Menguasai kedua-duanya dan anda mempunyai produk sensasi. Rexavar adalah satu-satunya produk yang kedua-duanya. Kajian kami menunjukkan bahawa anda akan mengalami peningkatan sebanyak 72.1% dalam testosteron "percuma" dalam hanya 12 hari! Dan stimulator nitrik oksida kami memaksimumkan penghantaran bahan-bahan aktif ke tisu zakar anda yang memberi anda keuntungan yang meletup.

3 Rexavar adalah pil yang paling banyak digunakan oleh profesional seks. Setiap industri mempunyai senjata rahsia yang menggunakan senjata rahsia untuk mendapatkan kelebihan. Rexavar digunakan oleh lebih banyak pemain dewasa daripada semua pil lain yang digabungkan. Apabila para profesional seks perlu melakukan tahap tertinggi dan kekerasan, mereka semua berpaling kepada Rexavar. Bayangkan betapa hebatnya anda akan mengetahui bahawa anda akan mempunyai zakar elit dalam saiz dan prestasi. Ia akan mengubah hidup anda.

Pusat formula kami adalah ekstrak potensi tertinggi di dunia dari Tongkat Ali. Ia adalah 200: 1 ekstrak tulen yang diimport dari Indonesia. Ini memainkan peranan penting dalam menghasilkan peningkatan testosteron sebanyak 72.1% , sekali gus mewujudkan profil zakar yang lebih besar.

Diimport secara langsung dari Bulgaria , kami menggunakan ekstrak istimewa yang tumbuh di salah satu keadaan paling sukar di dunia. Mana-mana tumbuhan yang boleh bertahan dalam keadaan ini sangat kuat. Ekstrak proprietari yang kami gunakan juga membantu pembebasan testosteron jangka panjang roket.

Ini adalah asid amino yang terdapat dalam biji tembikai. Ia memainkan peranan utama dalam merangsang pembebasan oksida nitrat, yang membolehkan zakar membengkak dan berkembang menjadi potensi penuh.

Untuk mencapai kapilari dan urat terkecil dalam zakar, anda memerlukan sebatian yang mempunyai keupayaan untuk menyasarkan kawasan tersebut dan bertindak sebagai kenderaan pengangkutan untuk sebatian utama dalam formula. Itulah lada lama. Ia adalah pembantu yang bernilai yang memainkan peranan yang penting dan sekunder dalam formula kami.

Seperti L-Citrulline, ini adalah perangsang nitrik oksida yang sangat kuat . Apabila digabungkan dengan sebatian lain yang dibuat dengan teliti dalam formula, L-Arginine bertindak balas secara sinergistik dan menghasilkan hasil yang lebih besar daripada jika digunakan secara bersendirian.

TESTIMONI

"Selepas mencuba banyak kotoran ..." Frank W., Snellville, GA

Saya pasti dapat melihat perbezaan dalam kualiti pil ini berbanding pil herba lain yang telah saya ambil. Saya telah mencuba 5 produk yang berbeza yang sepatutnya membuat junk saya lebih besar dan tidak terlalu banyak berlaku. Ia memang lebih lengkap dan sedikit lebih luas, tetapi itu bukan apa yang sebenarnya saya lakukan. Tetapi dengan Rexavar yang pertama kali saya ambil, saya dapat memberitahu sesuatu yang berlaku. Ia seperti saya mengambil dadah sebenar atau sejenis farmaseutikal di mana anda rasa hasilnya dengan segera. Ia tidak halus. Saya mendapat perasaan yang hangat.

Setelah mencuba sekumpulan kotoran - Enzyte, Naturally Huge, Zytenz dan beberapa yang lain, sangat bagus untuk akhirnya mempunyai sesuatu yang berfungsi. Saya boleh memberitahu setiap lelaki di luar sana bahawa ia pasti bekerja untuk saya. Batang saya lebih panjang, lebih tebal dan lebih keras. Boners pagi saya hampir menyakitkan mereka begitu kuat. Semoga ia berfungsi untuk anda seperti itu untuk saya.

"Teman wanita saya suka dan saya benar-benar berasa seperti stud" Mookie De. Newark 30's

Ron Jeremy adalah tuhan yang dahsyat. Dia adalah orang yang memimpin saya dari semua BS di luar sana. Saya terjebak dalam salah satu perkara percubaan percuma di mana anda menguji botol untuk 4 dolar, tetapi sebelum saya dapat mengatakan Holy Shit Batman - saya telah dikenakan bayaran lebih dari $ 200 dan tidak pernah mendapat apa-apa wang saya kembali.

Rexavar pasti membuat batang saya lebih lama dan lebih tebal. Saya berharap seperti 3 inci, tetapi saya tidak cukup mencapai itu, tetapi tidak ada najis. Penis saya secara harfiah lebih besar. Teman wanita saya menyukainya dan saya benar-benar berasa seperti stud. Saya tidak terlalu popular di sekolah atau dengan anak ayam, tetapi sekarang saya mempunyai keyakinan yang datang dengan mengetahui saya baik pada sesuatu. Mempunyai batang yang lebih besar hanya membuatkan anda berasa lebih seperti seorang lelaki. Anak ayam dengan tits kecil berasa seperti najis apabila beberapa anak ayam besar muncul. Ron Jeremy mempunyai laman web yang hebat, sexpillguru.com, di mana dia memberitahu anda apa yang berfungsi dan apa yang berlaku. Nasihatnya betul pada nombor itu.

"Saya tahu dia tidak akan kecewa dengan saiz saya" Al, Titusville, FL

Saya sangat sakit melihat iklan pil dick. Saya hanya mahu menonton porno kecil, bersenang-senang dengan diri saya sendiri dan memanggilnya malam. Tetapi selepas dibombardir oleh iklan pil dick, saya akhirnya mula melihatnya. Saya fikir ia adalah jumlah horseshit. 4 inci dalam 4 minggu? Berikan saya rehat. Sekiranya pil boleh menambah 4 inci dalam 4 minggu, ia akan berada di sampul Majalah Time yang tidak dijual oleh beberapa scumbag di laman lucah.

Untuk membuat cerita panjang saya cuba Rexavar dan telah ditiup oleh hasilnya. Saya tidak mendapat 4 inci dalam 4 minggu. Saya tidak pernah menambah 4 inci selepas 4 bulan - tetapi saya pasti lebih dari 2 inci lagi dan lebih luas juga. Saya mengambil barangan setiap hari dan nampaknya telah memukul dinding. Saya tidak mahu berhenti mengambilnya kerana saya takut batang saya akan kembali kepada saiz lama saya. Perkara ini gila dan pastinya merupakan wang yang terbaik yang pernah saya belanjakan.

Jika anda mempunyai sebarang keraguan saya akan mengatakan cuba. Anda hanya hidup sekali sahaja. Mempunyai batang yang lebih besar telah membuat saya lebih yakin dengan wanita. Saya tahu apabila saya mendapat anak ayam di atas katil dia tidak akan kecewa dengan saiz batang saya. Saya sentiasa sedar diri bahawa dia sudah biasa kepada lelaki dengan ayam sabung gergasi dan saya nampaknya seperti selimut. Keyakinan semata-mata adalah apa yang berlaku kepada saya. Kepuasan saya masih sama dan saya hanya berasa begitu hebat dan bangga dengan batang saya. Anda patut menyemak Rexavar. Luar biasa. 

bottom of page