top of page

SEXLOVE CHEWING GUM RM40

Kesan:

Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam terus goda isteri agar terus teransang.

Disclaimer: Result may vary from person to person

Amaran:

1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.

2- Hanya untuk pasangan yang sah.

3- Wanita mengandung dan mereka y

ang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

Cara pakai:

Berikan sekeping pada isteri anda dan kunyah seperti biasa pada umumnya. Biarkan dalam 30-40 min dan anda dah boleh usha isteri anda….jangan biarkan ajeeee.

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

Perhatian:

Produk ini boleh dijadikan hadiah buat rakan-rakan, saudara mara, ibu bapa sendiri jika kita tau kehidupan mereka memang menghadapi masalah dingin seks terutama yang tidur berasingan.

Gula2 Getah Perangsang Libido Perempuan:

Solusi tepat buat para suami yang memiliki isteri lemah keinginan untuk berhubungan intim / frigid.

Khusus buat para wanita yang menginginkan kesempurnaan dan kepuasan dalam berhubungan intim. Gula-gila getah SEXLOVE berkesan meningkatkan berahi dan libido perempuan dengan cepat.

Hanya dengan mengunyah 1 keping sahaja, wanita akan merasakan kesan yang akan meningkatkan libidonya, hanya dalam masa beberapa minit sahaja ubat dalam gula2 getah akan berkesan dengan cepat dan wanita akan langsung terangsang.

Selepas mengunyah SEXLOVE :

- pasangan anda akan 'minta lagi', kerana libidonya terangsang.

- baik digunakan untuk penderita kencing manis/ diabetes.

- sangat tidak digalakan bagi pasangan yang belum menikah, kerana reaksi yang dahsyat.

bottom of page