top of page

POWER EXTENDER RM180

Power-extender

Melalui pengalaman yang bertahun-tahun disamping maklumbalas-maklumbalas yang berterusan dari pembeli dan pelanggan setia bermakna kami tahu apa yang pelanggan inginkan iaitu sistem yang benar-benar berkesan dan hasil yang kekal…bukan melalui kata-kata dan janji-janji kosong tetapi dengan tindakan.  

Terdapat banyak produk yang ditemui mendakwa mereka dapat memberikan anda penambahan yang diidamkan, seperti pil dan lain-lain, akan tetapi, anda perlu memastikan yang anda mempunyai segala maklumat sebelum mencuba salah satu daripada kaedah-kaedah tersebut. 

Jika ada mengharapkan akan menjumpai pemulihan serta merta, seperti kebanyakan orang yang mencari-cari pil ajaib untuk menyelesaikan masalah mereka, anda pasti akan kecewa. Pil herba mungkin memberikan sedikit manfaat apabila dikombinasikan bersama teknik-teknik lain tetapi dengan menggunakan ia secara bersendirian, mustahil akan memberikan penambahan kekal terhadap saiz zakar. 

HARGA: RM180.00

Keputusan secepat (2-3 minggu) Ini adalah kaedah BAGUS yang terdapat sekarang. Kaedah ini di sokong secara klinikal dan terbukti berkesan berulang-kali. Tiada kesakitan yang akan anda rasai dan paling penting... kesannya bersifat kekal! Senaman secara kerap ke atas sel darah dan corpora carvenosa akan meningkatkan tumbesaran dari segi panjang dan ketebalan. Ia juga kaedah termurah dalam membesarkan zakar yang boleh anda perolehi.

Power-Extender™ adalah berbeza, ia menyasarkan kebolehan semulajadi badan dalam menyesuaikan diri di bawah tekanan untuk menghasilkan penambahan saiz zakar. Kombinasi teknik yang telah terbukti ini direka untuk memberi sasaran ke kawasan yang kami percaya dapat memberikan kesan yang maksima, hasil dari usaha anda dan memberi penambahan yang paling besar dengan secepat yang boleh.

Tatkala anda mencapai saiz yang diidamkan, anda boleh berhenti dari menyertai program ini dan penambahan tersebut akan kekal, meninggalkan anda zakar yang lebih panjang, besar dan kuat, dan dengan peningkatan keyakinan dan harga diri, anda bukan setakat boleh memberi kepuasan kepada sesiapa jua yang menjadi kekasih anda malah lebih dari itu.

MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES PENEGANGAN ADALAH SELAMAT; SECARA SEMULAJADI DAN BERKEKALAN

Power-Extender™ akan memanjang dan menambah ukurlilit zakar anda.Power-Extender™ menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan. Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukurlilit zakar bertambah. Prinsip semulajadi ini telah diketahui umum dan digunakan sejak zaman dulu lagi oleh bangsa-bangsa di dunia ini untuk menukar atau memanjangkan bahagian-bahagian anggota badan mereka.

Power-Extender™ mempunyai 2 batang rod yang berisi spring. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewaktu menegang), satu bentuk daya atau tarikan akan dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Power Extender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar kita membesar dan memanjang.

Power-Extender™ mampu menambahkan kepanjangan zakar anda kepada beberapa inci mengikut kepanjangan yang anda idam-idamkan selama ini tanpa sebarang had. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian Zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya, seterusnya menghasilkan kesan yang Berkekalan!

Hanya selepas beberapa sesi penggunaan sahaja, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi..iaitu lebih besar…dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini. Gunakanlah Power- Extender untuk mendapatkan Zakar yang lebih panjang dan besar seperti yang anda inginkan selama ini disamping dapat menambahkan keyakinan di dalam diri anda!

Power-Extender™

Prinsip disebalik teknik ini agak mudah iaitu secara mekanikalnya, ia mengembangkan corpus cavernosa (bahagian seperti span pada zakar) melalui kemasukan darah ke dalam sel tersebut, dan melalui proses yang berulang-ulang, dinding sel membesar dengan lebih kuat dan ini bukan sahaja menambah kepanjangan zakar, tetapi juga menambah saiz pembesaran zakar membuatkan ereksi zakar bertambah kuat.

Power-Extender™ menggunakan prinsip yang sama, tetapi dengan menggabungkan pengetahuan abad lama dengan kebijaksanaan kejuruteraan maka terhasillah produk yang berkesan, tidak sakit (bertentangan dengan kaedah manik atau gantung) dan menjimatkan masa.

SOALAN

DOKTOR, apakah alat yang baik dalam perubatanmoden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakahrisiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

SALIMIN

Kuala Selangor, Selangor

JAWAPAN

Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran anggota sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudian anggota sulitnya membesar sebesar botol air minuman ringan.Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya.Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotherapy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah, iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini.Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia anggota sensitif yang mempunyai bentuk tersendiri dan sesuai untuk hubungan kelamin.Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan.

Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dan dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak.Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat.Saya syorkan alat penarik otot. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Iamesra pengguna.

Dr.Ismail Thamby (Pakar Sakit Tuan)

Ia berfungsi dalam beberapa cara antaranya:

Memanjangkan zakar anda

Meregangkan zakar anda

Meningkat daya tahan zakar

Menguatkan otot zakar

Meluruskan zakar yang bengkok

Apabila anda pakai saja alat Power-Extender™ ini, ia akan meregang zakar anda pada tahap maksimum. Maka zakar anda akan jadi lebih panjang supaya anda dapat menikam MAKAM NIKMAT wanita dengan lebih JAUH kedalam! Ia seperti meregang dan memanjangkan serta menarik keluar zakar anda agar lebih ketara panjangnya. 

Setelah alat dipasangkan pada ZAKAR anda, maka tidak seorang pun yang akan TAHU bahawa anda sedang bersenam!Anda tidak perlu risau sesiapapun tahu mengenai hal ini dan ianya amat bermakna. Sebab anda tahu,,, hari anda akan berakhir atau waktu pejabat anda akan berakhir dengan ZAKAR anda bertambah panjang setiap hari & waktu.

Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & Serawak. Anda mungkin juga pernah menonton astro dalam siaran National Geographic, bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini. 

Anda juga telah menonton TV & mendengar Radio bagaimana alat regangan ini di iklan, ini tidak termasuk surat khabar. Doktor juga mengesahkan bahawa teknik dan cara paling cepat & berkesan untuk memanjangkan zakar adalah dengan teknik regangan!

Cara yang akal waras boleh tentukan, tidak perlu roket saintis atau saintis angkasa lepas untuk mengesahkannya. Matematik yang mudah, semudah A,B,C.... Lebih lama regangan dikenakan, maka akan jadi lebih panjanglah organ badan yang kita regangkan tadi.

Kebaikan Power-Extender™

Tujuan rawatan ini ialah untuk merangsang pembesaran tisu batang zakar. Ia diterjemahkan melalui:

* Saiz zakar: Pertambahan panjang sebanyak 4-5cm dan membesar sebanyak 1 cm.

* Ejakulasi: semakin besar dan intensiti/kenikmatan ejakulasi yang lebih.

* Ereksi: lebih penuh dan ereksi yang lebih keras


* Keyakinan dan jati diri: Yakin dalam perhubungan malah memperbaiki hubungan.

Apa kata mereka yang telah menggunakan Power- Extender?

Nama: Derrel – Johor

Komen: “Sudah lebih sebulan, saya dapati zakar saya sudah semakin panjang dan besar. Isteri saya amat menyukainya! Set lengkap Pakej A yang benar-benar berkesan – Darrel "

Nama: Kamal - Selayang

Komen: Regangan sudah dimulakan beberapa hari lalu. Baru mendapat mesin hari ini. Kini, saya sudahpun menggunakannya!”

Nama: Steven – Pandan Perdana, KL

Komen: “Oh ya, amat berpuas hati, baru saja mulakan lebih kurang 5 hari. Dan sudahpun nampak perubahan! Teman wanita akan memanggil saya Long Dong tidak lama lagi”

Nama: Najib – Muar, Johor

Komen: “Sudah lebih 3 minggu, setakat ini pertambahan ukur lilit lebih kurang 1/8. Saya berharap panjang juga akan bertambah”

Nama: Eric

Komen: “Ya, saya sudahpun nampak pertambahannya dan saya rasa sungguh hebat!”

Nama: Azman – Puchong, KL

Komen: “Penambahan 2.5sm dengan saiz genetik…”

Nama: Krishna - Seremban

Komen: “Sudah 7 minggu saya menggunakan produk ini bersama-sama dengan penarik saiz genetik. Penambahan dalam ukur lilit, intensiti orgasma yang lebih hebat dan kawalan klimaks yang lebih baik. Saya akan terus menggunakannya”

Nama: Rahim - Klang

Komen: “Saya rasa zakar saya lebih berisi dan lebih kuat walaupun saya baru 5 minggu menggunakannya. Saya berharap di akhir rawatan hasilnya akan tetap kekal”

Nama: Scott - Singapura

Komen: “Saya sudahpun menggunakan produk ini dan tidak mengharapkan apa-apa pertambahan dalam seminggu dua, tetapi buat masa ini, produk ini amat selesa dan senang digunakan”

Nama: Yusri – Batu Caves

Komen: “Lebih stamina, pemulihan yang cepat, ereksi yang tahan lama”

Nama: Jay – Jln Loke Yew - KL

Komen: Sudah lebih kurang 2 bulan, zakar saya semakin panjang dan semestinya ia lebih tebal dan cantik “tergantung” sepanjang hari (saya sukakannya). Saya telah melihat hasilnya yang hebat hanya dalam sekelip mata! Tak sabar nak lihat hasil yang lebih lagi!”

Nama: Andy – Bandar Kinara - KL

Komen: : “ Sudah 2 minggu saya guna dan dengan jelas saya boleh lihat dan rasakan perbezaannya. Saya perasan akan perubahannya dalam minggu pertama”.


Nama: Azri – Kampung Baru- KL

Komen:”Dulu, zakar saya 12.5 dan 13.5, selepas 3 minggu, ia 12.9 dan 13.8. Dahulu, 14.5 dan 17.5 semasa ereksi dan sekarang 14.7 dan 18. Dapat rasakan yang ia semakin membesar. Terima Kasih kepada power-extender.com”.

FAQ : Frequently Asked Question

1. Berapakah umur yang sesuai?

Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian kami menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan?

Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah 

alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?

Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?

Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok?

Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?

Ya, ini kerana tisu otot yang telah membesar dan meningkat.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?

Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak?

Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?

Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.


10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?

Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.


11. Boleh saya guna pada waktu malam?

Tidak, kami tidak mengsyorkan anda memakai Power-Exender waktu malam, takut tertidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini?

Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara otomatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?

Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?

Ya, tapi kami syorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?

Kami syorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir?

Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?

Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.


18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?

Peralatan ini harus diguna selama 5-9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 2 jam dan peralatan mestilah ditanggalkan.

19. Adakah sakit bila menggunakan Power-Exender?

Tidak, Produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai Power-Exender.

 PROEXTENDERSAHAJA = RM180 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SURE UP PLUS= RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + VIBRATING RING= RM200 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + SENSAOIL = RM210 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + KRIM VIRILE = RM230 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + PHEROX = RM220 PERCUMA POSLAJU

PROEXTENDER + VIMAX = RM460 PERCUMA POSLAJU 

bottom of page