top of page

DUREX PLAY O RM70

Psst… Kami ada rahsia mahu dikongsi. Ianya adalah rahsia terbaik kami. Dan ianya sungguh meyeronokkan jadi kami mahu kongsikannya dengan anda.

Anda orang pertama yang mendengarnya dari kami, satu revolusi sedang berlaku dan ianya membuatkan wanita seluruh dunia tersenyum kepuasan.

Kepuasan dalam hubungan seks adalah bagus buat kamu!

Play O adalah sejenis gel yang direka khas oleh wanita untuk wanita dengan menggunakan campuran bahan yang unik khusus untuk membantu wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks dengan suami.

Kenapa Durex Mencipta Play O?

Sekitar tahun 2007-2008 kami telah menjalanan kajian berkenaan tabiat seks. Kami telah menemubual 26 000 orang diseluruh dunia dan kami telah menemui satu fakta dimana hubungan seks yang memuaskan adalah penting kepada kesihatan kita semua. Rasa puas dalam hubungan seks akan membuatkan kita rasa lebih gembira dan bersemangat, tetapi bukan semua wanita mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka.

Kami di Durex percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks mereka. Jadi jika anda anda telah pun merasa kepuasan dalam hubungan seks anda atau anda masih tercari-cari rasa klimaks dalam hubungan seks, Durex Play O boleh membantu anda.

Kelebihan Durex Play O

Dalam kajian yang dilakukan terhadapa 600 wanita yang menggunakan Durex Play O sewaktu hubungan seks mereka :-

  • 92% suka dengan konsep Durex Play O.

  • 57% berkata mereka akan membeli Durex Play O.

  • 67% berkata Durex Play O beri perasaan ghairah tambahan kepada mereka.

  • Durex O memberi rasa sensasi pada 80% wanita.

  • 40% kata mereka lebih mudah capai klimaks dengan Durex Play O.

  • Durex Play O meningkatkan rasa sensitivi pada 68% wanita.

  • 79% mencapai klimaks dengan bantuan Durex Play O.

Soalan Lazim Berkenaan Durex Play O

Siapa yang sesuai menggunakan Durex Play O?

Durex Play O boleh digunakan oleh semua wanita tak kira peringkat umur. Kami percaya setiap wanita berhak mencapai kepuasan dalam hubungan seks tanpa mengira faktor usia.

Anda cakap Durex Play O akan membantu meningkatkan rasa ghairah dan kekerapan klimaks. Bagaimana Durex Play lakukannya?

Durex Play O mempunyai kandungan aktif yang akan memberikan anda rasa sensasi, hangat dan sejuk yang akan membuatkan anda rasa sangat seronok. Ia juga membantu pengaliran darah dibahagian klitoris, dimana disitu terdapat lebih 8000 saraf halus sekaligus meningkat rasa sensitif dan ghairah.

Adakah Durex jamin setiap wanita yang gunakan Durex Play O akan mencapai klimaks?

Anda harus faham yang setiap wanita itu berbeza. Untuk mencapai klimaks, mood anda juga harus diambil kira. Tetapi hasil kajian saintis kami dan respon dari pengguna yang kami terima dari uji kaji menunjukkan Durex Play O mampu memberikan anda perasaan klimaks.

Bagaimana jika wanita tersebut tetap tidak mencapai klimaks selepas menggunakan Durex Play O? Adakah mereka telah membazirkan duit mereka?

Tidak. Walaupun anda tidak mencapai klimaks, dengan penggunaan Durex Play O, kami yakin anda akan melalui pengalaman yang amat menyeronokkan sewaktu hubungan seks.

Adakah Durex Play O pelincir seks?

Durex Play O bukanlah pelincir seksual,tetapi boleh digunakan bersama dengan pelincir durex yang lain.

Cara Guna Durex Play O

Picit dan sapukan sedikit Durex Play O pada kawasan alat sulit anda. Anda akan dapat merasainya. Selepas itu anda bolehlah bersama dengan suami anda. Perasaan sensasi tersebut akan bertahan sekitar 5-20 minit. Anda boleh menggunakan Durex Play O sekerap mana yang anda mahu. Tiada bahaya terhadap anda mahupun pasangan anda.

Durex Play O mempunyai isi kandungan 15ml.

bottom of page