top of page

PHEROMANCES 50X RM70

PheRomances 50x merupakan wangian pemikat wanita terunggul dan termoden. Dicipta khas untuk lelaki yang mementingkan penampilan diri. Wangian PheRomances 50x mampu membina dan membuat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari orang lain khususnya bila berhadapan dengan wanita.

PheRomances 50x mampu menarik perhatian wanita serta membuatkan mereka lebih tergoda dengan haruman wangian pheromone yang unit buat si pemakainya.

Mengandugi kuasa 50x Pheromone menjadikan PheRomance sebagai wangian pemikat wanita terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi pheromone yang lain.

Dengan botol serta berwarna varian Gold, PheRomance 50x adalah terlalu unggul jika dibandingkan dengan mana-mana pewangi berpheromone yang di pasaran masa kini yang rata mempunyai 25x ganda pheromones sahaja.

Gunakan PheRomances 50x , sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones 50x akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. 

Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!

Pheromones 50x membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan;

Wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari;

Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan

Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian;

Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita;

Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan;

Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!

Apakah Pheromones?

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones original adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia! Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones original secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone original dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa PheRomances original.

Efek penggalak libido PheRomances canada

Pheromones dalam PheRomances 50x bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan PheRomances canada pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET. Dengan efek PheRomances canada ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita. (Janganlah risau, sebotol PheRomances canada ini boleh tahan sehingga 3-5 bulan lamanya!)

PheRomances akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku.? Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa, wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki tersebut! Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

PheRomances 50x mengandungi kandungan pheromone manusia tulen, pada gred tinggi dan terbaik, antara yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan yang OPTIMUM setiap kali menggunakannya.

Cara Guna PheRomances 50x

Minyak wangi PheRomonces di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan minyak wangi pheromones dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai Getaran & Aura. Gunalah setitis minyak wangi PheRomances pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan selama 12 jam. Bau minyak wangi PheRomances sangat memikat, kelelakian dan unik.

Dengan aura kelelakian yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, untuk yang berkerja, golongan kenamaan dan businessman yang sering

menemui pelanggan.

Dengan formula minyak wangi PheRomances gabungan 8 feromon sintetik, anda dapat berkomunikasi dan meningkatkan perhatian orang sekeliling terhadap anda. PheRomances perfume adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian.

Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul, bermesra dan bertemu dengan kenalan. Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa anda mendapat lebih perhatian dan senyuman terutama dari kaum wanita.

Apa sahaja tujuan anda, kami yakin PheRomances perfume adalah jawapannya!

Bagaimana PheRomances perfume Dapat Membantu Anda?

Memikat Wanita dan Mencari Jodoh

PheRomances perfume amat sesuai untuk mereka yang berikhtiar untuk mencari pasangan. Boleh dikatakan majoriti kegagalan mencari pasangan adalah kerana tidak diberi peluang oleh si wanita idaman, kerana mereka mereka tidak tahu pun kewujudan anda! PheRomances perfume adalah hormon semulajadi yang dapat membantu memastikan aura anda dirasai. Setitis PheRomances perfume akan membuatkan anda memperoleh sifat kelelakian yang kuat dan akan membuatkan anda menjadi lebih menarik, senang diterima dan berkomunikasi di mata wanita-wanita

Peniaga

Adakah anda ingin meningkatkan hasil perniagaan anda? Adakah anda ingin mengekalkan hubungan dengan pelanggan anda? PheRomances malaysia amat sesuai untuk golongan yang berniaga. Anda akan dapati pelanggan akan lebih tertarik kepada anda dek kerana ‘bahang’ PheRomances malaysia yang membuat mereka mengiktirat kewujudan anda. Dengan usaha, anda akan dapat menjana lebih kenalan, jualan dan juga keuntungan yang berganda! Jika anda mengambil berat dan berusaha untuk memajukan perniagaan, cubalah PheRomances malaysia!

Mereka Yang Berkerja

Sebagai pekerja yang progresif, anda tidak boleh buat kerja senyap-senyap, cukup bulan makan gaji. Anda harus pastikan yang kerja anda diperhati dan diiktiraf oleh majikan. Inginkan cara supaya bos dan rakan kerja anda lebih memberi perhatian? Atau membuat presentation yang lebih berkesan? Gunakan PheRomances 50x original sebagai ikhtiar untuk membantu matlamat anda! PheRomances 50x original tidak menjanjikan kenaikan pangkat keesokan hari, tapi anda akan dapati oleh kerana pengiktirafan yang anda peroleh, anda di landasan yang betul!

Berurusan Dengan Masyarakat

Tidak kira sama ada anda seorang ahli politik, ahli NGO, peniaga yang menjalankan bisnes MLM, agen insuran, agen unit trus, doktor ataupun jururawat; jika profesion memerlukan anda berhadapan dengan masyarakat, anda perlu mempunyai keterampilan dan ‘finnese’ untuk mengurus hubungan dengan pelanggan. Dengan PheRomances 50x original sudah tentu anda akan dapat mencapai objektif anda. Kami percaya, penggunaan PheRomances 50x original dapat membantu anda menerima lebih banyak senyuman seterusnya memudahkan kerja anda!

Kami tahu anda tentu ada banyak persoalan yang bermain di kepala anda. Di sini adalah jawapan kepada soalan-soalan yang selalu ditanya tentang PheRomances original.

Apakah Pheromone?

Pheromone adalah cecair hormon sintetik yang menghantar bau tanpa sedar kepada seksual bertentangan yang mana akan memberi kesan aroma romantik dan seksual (penarik semulajadi secara sintetik). Ia juga meningkatkan kualiti kehidupan secara seksual!

Bagaimana pheromon dikesan?

Pheromon dikesan melalui organ tiga inci di dalam hidung dan dipanggil (Vomeronasal Organ). Ia menghantar respon seksual kepada otak

Bagaimana saya tidak pernah dengar penemuan yang menarik ini?

Ini kerana ia adalah penemuan terbaru dan terkini! Mungkin anda kurang percaya kepada Deria Ke-enam namun ianya wujud dan ianya menjadi sebutan ramai.

Adakah kita mengeluarkan pheromon secara semulajadi?

Benar. Kita sebenarnya berkomunikasi secara kimia dengan setiap orang setiap masa. Itu adalah sesuatu yang tidak kita peka.

Jika secara semulajadinya kita mengeluarkan pheromon sendiri, kenapa pula kita perlukan Pheromon tambahan?

Ini kerana tabiat semulajadi. Apakah yang mula-mula kita lakukan setiap pagi? Mandi. Ia membasuh dan menghilangkan pheromon kita. Secara amnya, ianya adalah normal. (Lagipun, kita memakai baju dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dengan itu menghadang 90% kulit kita yang merembeskan pheromon ke udara.) Apabila kita memakai Pheromon tambahan, kita sebenarnya menggantikan pheromon yang kita bersihkan. Dengan itu ia akan mengimbangkan dan membekalkan Pheromon semulajadi kita, “kita kembali asal” dan memberikan keupayaan berkomunikasi secara kimia dengan orang-orang di sekeliling kita.

Berapa lama ia tahan?

Pheromon kami tahan sekurang-kurangnya , 5-12 jam apabila dikenakan pada (tangan, tengkuk dan lengan)

Kenapa saya perlu membelinya dari anda?

Quality – Keberkesanan produk kami telah terbukti. Kenapa perlu ambil risko dengan produk lain.

Integrity – Kami percaya dengan kejujuran. Sebab itulah kami letak lebih pheromone dalam produk kami.

Value – Kami beri lebih dengan wang anda. Pheromone kami adalah lebih berkuasa. Didatangkan pada botol lebih besar 10ml yang senang untuk di bawa di dalam kocek seluar

Dah tau khasiat pheromances 50x dan cara pakai minyak wangi pheromances now kita tengok pheromances 50x testimoni pilihan dia pula

TESTIMONI

bottom of page