top of page

VIAZOME LOVE GEL

Viazome adalah jawapan yang dinantikan oleh para wanita

Selama berabad-abad wanita telah berusaha mencari jawapan untuk hubungan dan kepuasan seks yang lebih baik. Sekarang, Viazome memberikan jawapan yang lebih akurat untuk para wanita untuk menciptakan hubungan yang lebih intim. Bukan hanya dengan pasangan mereka tetapi kepada diri mereka sendiri.

Siapa saja yang memerlukan Viazome?

Sesiapa wanita saja yang mengalami gejala penurunan fungsi seksual atau/ dan gangguan seksual akan berasa bahawa Viazome adalah produk yang sesuai untuk mengurangi gejala – gejala tersebut, atau biasa juga para wanita yang ingin meningkatkan pengalaman seksual mereka.

Penelitian menunjukkan bahawa Viazome mengaktifkan bahagian klentit/ klitoris bila sapu dan urut di bahagian tersebut. Pelincir diserap ke bahagian genital wanita tanpa gatal / kesan sampingan.

75% daripada wanita tidak dapat mengalami klimaks dan hanya 25% saja yang dapat mengalaminya. Ramai wanita Asia yang berumur dari 18 sampai 80 tahun tidak mengetahui apa itu klimaks dan bagaimana cara mencapainya. Kedinginan/ lemah syahwat berlaku disebabkan oleh 2 faktor iaitu tekanan daripada kerja dan penurunan hormon badan seseorang wanita bila mencapai umur 40 ke atas. Ramai wanita yang mengalami masalah klimaks akan mendapat manfaat daripada penggunaan Viazome secara rutin.

Viazome sesuai digunakan untuk wanita berusia 35+ yang sudah mulai mengalami gejala penurunan ghairah seksual dan Viazome juga sangat sesuai digunakan untuk wanita yang menopause.

Viazome biasa meningkatkan kehidupan seksual wanita ke tahap yang tidak pernah anda bayangkan sebelumnya. Kembalikan ghairah yang anda pernah nikmati. Tidak perlu malu, anda tidak sendiri! Hanya 25% dari wanita yang dapat klimaks. Kembalikan ghairah kehidupan seksual anda dan buat suami atau pasangan anda lebih puas. Gunakan Viazome sekarang juga dan buat diri anda dan pasangan merasai kehidupan yang bahagia dan puas!

Keberkesanan berasaskan umur dan hormon badan seseorang wanita:

 • Umur 20 – 30 – Urut di bahagian klitoris/ kelintit selama 2 minit.

 • Umur 30 – 40 – Berkesan setelah 1 atau 2 kali pakai.

 • Umur 40 ke atas – Berkesan setelah 3 atau 4 kali pakai.

Kajian Tentang Viazome

 • Produk ini telah dikaji oleh DR Liegh Erin Conncaly, M.D. Dr Connaly States.

 • Menurut beliau, kini sudah tiba masanya bagi wanita untuk menilai semula kualiti dan kepuasan dalam hubungan seks mereka. Pada masa kini, perempuan lebih terbuka dalam topic masalah seks mereka tanpa rasa malu. Dan perbincangan mereka lebih kepada perbincangan yang sihat dan kepuasan seks yang stabil.

 • Viazome mengandungi Nitric Oxide Pathway L.Agivine yang disapu di klotiris, membantu mempercepatkan peredaran darah di bahagian tersebut.

 • Mengikut statistic yang dijalankan oleh penyelidikan USA, 46% daripada wanita yang tidak mencapai orgasme/klimaks semasa mengadakan hubungan manakala hanya 25% sahaja menikmati hubungan tersebut.

Kandungan Tentang Viazome

 • L-Arginine – Kandungan tertingi dari Amino Acid, kandungan ini terbukti untuk membantu meningkatkan tingkat Nitric Oxide, ramuan untuk relax dan membesar, menjaga aliran darah di bahagian sulit.

 • Aloe Vera -Dikenal mempunyai sifat menyejukkan dan berguna untuk mengurangi kekeringan vagina yang biasa menyebabkan pergesekan yang tidak diinginkan pada saat penetrasi seksual.

 • Menthol – Untuk menstimulasi dan meningkatkan aliran darah. Pada saat pemakaian akan mengalami sensasi hebat di area vagina mengakibatkan stimulasi dan peningkatan kenikmatan seksual.

 • * Suci & bebas dari bahan kimia, dadah & alkohol.

 • Kelulusan sijil untuk Viazome

Cara Guna Viazome:

1.Titiskan krim lembut Viazome di atas tapak tangan dan sapukan di vagina termasuk di bahagian kelentit/klitoris. (Gunakan krim dengan sederhana sahaja. Jika digunakan banyak, anda akan rasa licin semasa melakukan seks).

2.Menthol dalam ramuan Viazome akan menambahkan rasa sensasi di klitoris, menyebabkannya berasa senyar dan segar. Kuantiti Viazome boleh ditambah mengikut keperluan individu.

3.Berahi klitoris (kelintit) dan sekeliling faraj sekurang-kurangnya 3 minit sehingga klitoris berkembang menegak. Melalui perhubungan seks atau DIY akan menyebabkan wanita berada dalam sensasi berahi teramat tinggi dan mencapai puncak syahwat dengan mudah.

4.Masa syahwat dan kekalan syahwat adalah berbeza antara individu, oleh itu sapukan Viazome bila-bila masa diperlukan.

Perhatian!

1.Untuk lelaki, sila minta keizinan wanita sebelum menggunakan produk.

2.Jangan sentuh mata dengan tangan semasa menggunakan Viazome.

3.Jangan menggunakan Viazome semasa mengandung.

Jangan menggunakan Viazome jikalau faraj mengalami ancaman fungal infection. Minta bantuan dan nasihat doktor jika sangsi.

bottom of page