top of page

VEGROW KAPSUL 10 BIJI RM110 30 BIJI RM280

HALAL & ADA SIJIL KESIHATAN

GERENTI POWER !!!!

GERENTI KERAS, BESAR, TAHAN LAMA & MAIN BERULANG KALI. InsyaAllah….

JAMINAN 100 %

APA ITU Vegrow?

Vegrow merupakan satu campuran hebat bahan-bahan semulajadi yang 100% selamat yang dapat membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan menghasilkan ereksi yang lebih padat, keras dan tahan lama tanpa kos yang tinggi. Bukan itu sahaja, Vegrow tidak terbatas kepada meningkatkan prestasi seksual sahaja malah dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan lelaki dan wanita secara keseluruhan.

100% KEPUASAN DIJAMIN

Saya memberi jaminan bahawa produk yang akan anda dapat adalah 100% original, 100% selamat, 100% Halal, 100% tiada kesan sampingan dan 100% semulajadi. Tiada tempat lain yang menawarkan jaminan sebegini kerana saya yakin dengan kualiti produk yang saya tawarkan.

Ya betul!!! Saya juga menawarkan 30 hari jaminan pulangan wang 100% setiap pembelian kapsul Vegrow. Sekiranya kapsul Vegrow ini tidak mendatangkan sebarang kesan atau kebaikan dalam hubungan seksual dan kesihatan anda dalam masa 30 hari, kami akan pulangkan wang anda 100% tanpa sebarang soalan.

Anda tidak akan rugi apa-apa. Ambil kesempatan atas jaminan yang kami berikan, gunakan produk Vegrow hari ini dan anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada masalah seksual anda selamanya.

Berhati-hati Dengan Produk Tiruan!

Baru-baru ini kami dapati ada produk Vegrow yang tiruan telah dipasarkan untuk orang ramai. Ingin kami ingatkan produk tiruan bukan sahaja bahaya kepada kesihatan anda, malah boleh membawa maut. Saya boleh memberi jaminan yang kapsul Vegrow yang anda beli melalaui saya adalah 100% original dan selamat dimakan.

Kami juga memberi jaminan bahawa penghantaran produk kepada anda adalah 100% RAHSIA. Kami menggunakan perkhidmatan penghantaran melalui POS EKSPRES untuk memastikan produk ini sampai ke tangan anda dengan cepat dan selamat.

ISI KANDUNGAN Vegrow

Vegrow menggabungkan rumusan herba asli unik yang dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan anda. Setiap kapsul (400mg) Vegrow mengandungi:

Cortex Eucommia ulmoides – 100mg.

Herba Cynomorium songaricum – 100mg.

Ganoderma lucidum – 70mg.

Cortex Cinnamomum cassia – 60mg.

Radix Codonopsis pilosula – 35mg.

Radix Glycyrrhiza uralensis – 35mg.

FUNGSI SEBENAR Vegrow

Vegrow merupakan rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba yang asli terpilih dan dijamin selamat.

Fungsi utama Vegrow adalah seperti:

* Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.

* Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.

* Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.

* Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan wanita serta membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Fungsi lain: Membantu mereka yang mengalami masalah:

* Mati pucuk.

* Kencing Manis.

* Thyroid.

* Luka dalam badan.

* Mandul.

* Masalah prostat.

* Masalah seksual wanita.

* Tekanan darah tinggi.

* Tekanan darah rendah.

* Batu karang.

* Masalah lemah badan.

* letih-letih.

* Sakit-sakit badan.

* Buah pinggang.

* Masalah kulit.

* Buasir.

* Resdung.

Vegrow memang terkenal di pasaran sebagai kapsul herba yang dapat membantu meningkatkan tenaga dan fungsi seksual lelaki. Ia juga membantu menguatkan ketegangan zakar dan baik untuk mereka yang mengalami masalah sukar untuk ereksi.

Vegrow telah banyak membantu mereka yang mempunyai masalah kesihatan. Gunakan sendiri Vegrow, anda pasti akan rasakan keistimewaan kapsul herba semulajadi ini. Gunakan dengan yakin, InsyaAllah kesihatan anda pasti akan bertambah baik hari demi hari.

CARA MAKAN Vegrow

Makan 1-2 kapsul Vegrow sehari. Seelok-eloknya makan 1 jam sebelum “tidur”. Untuk kesan yang lebih baik, elakkan minum air kelapa dan teh selepas memakannya.

JAMINAN KAPSUL Vegrow

DIJAMIN HALAL: BL/HFC/MY-P: 251/09, dikeluarkan pada 25 November 2009, sah untuk SATU TAHUN hingga 24 November 2010.

ADA SIJIL KESIHATAN: MAL08111900TC

bottom of page