top of page

SBS SUPERB SERUM RM59

AWAS!! JANGAN GUNA PRODUK INI JIKA ANDA TIDAK MAHU DAYUNG BEREJAM-REJAM DI ATAS KATIL…

PENAFIAN : KEPUTUSAN BERBEZA-BEZA DARI SETIAP INDIVIDU KE INDIVIDU, ADA 1 JAM DAN ADA YANG 2 JAM. BERHATI-HATI DI JALAN RAYA. TUNGGANG DENGAN CERMAT!

SBS SUPERB SERUM, MENGALAHKAN KEHEBATAN PRODUK-PRODUK TAHAN LAMA YANG LAIN

SBS SUPERB SERUM VS MACA SPRAYSBS SUPERB SERUM – WINSBS SUPERB SERUM VS PL SUPER GELSBS SUPERB SERUM – WINSBS SUPERB SERUM VS VIMAX SPRAYSBS SUPERB SERUM – WIN

SBS SUPERB SERUM, SPRAY TAHAN LAMA NO. 1 DI MALAYSIA

NASIHAT KAMI, SEBELUM ANDA MENCUBA PRODUK TAHAN LAMA YANG LAIN, ANDA PERLU MENCUBA SBS SUPERB SERUM DAHULU KERANA ANDA BAKAL MENDAPAT KEPUASAN YANG MAKSIMUM DENGAN KOS YANG MINIMA!

– HARGA MURAH (RM59)– BUATAN MALAYSIA– KUALITI BERTARAF DUNIAANDA WAJIB KETAHUI APAKAH PERBEZAAN 

PRODUK TAHAN LAMA(SBS SUPERB SERUM) INI DENGAN PRODUK TAHAN LAMA YANG LAIN!!

 • Harga yang berpatutan. Ingat! produk tahan lama yang murah mungkin akan menyebabkan masalah pada anda. Jadi, ambillah langkah bijak dengan keluarkan lebih sedikit wang untuk membeli ubat tahan lama yang lebih berkualiti!!

 • Produk ini tidak memudaratkan kesihatan atau zakar si pengguna pada masa hadapan. Produk ini dicipta menggunakan herba-herba terpilih. Ingat! ini bukan produk tahan lama yang dijual di kaki-kaki lima,rumah-rumah urut.

 • Mungkin anda berasa ego dan telah dimomok-momokkan oleh akhbar metro yang menyatakan produk ubat kuat boleh memudaratkan kesihatan. Sebenarnya produk-produk yang memudaratkan kesihatan adalah produk berupa pil-pil atau kapsul yang mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya. Tetapi produk ini(SBS Superb Serum) adalah produk sapuan pada zakar yang selamat di gunakan yang mengandungi herba-herba terpilih dan tidak memudaratkan kesihatan di masa akan datang.

 • Ingat! saya tidak akan menjual produk yang tidak berkualiti kepada anda dan saya juga menggunakan produk ini sebelum menjualnya kepada anda. Ternyata SBS SUPERB SERUM produk yang mampu mengubah kehebatan anda di ranjang. Memang Hebat!!!

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH EJAKULASI PRAMATANG???

Tahukah Anda Apakah Masalah Utama Lelaki Masa Kini? Ramai lelaki masa kini menghadapi masalah pancutan pramatang.Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang ini tidak dapat mengawal atau tidak mampu bertahan lama di atas ranjang untuk memuaskan pasangan mereka, dan selalunya pasangannya tidak dapat mencapai klimax. Ejakulasi pra-matang adalah salah satu daripada masalah seksual paling biasa tetapi boleh menyebabkan beberapa masalah di luar bilik tidur seperti tekanan perasaaan, rasa rendah diri & tercabar, kecurangan dan boleh merosakkan hubungan.

ADAKAH ANDA TERGOLONG DALAM KATEGORI LELAKI YANG MENGHADAPI MASALAH INI?

JIKA YA, KAMI ADA PENYELESAIANNYA!PRODUK TERBARU & TERLARISKINI ANDA BAKAL MENDAYUNG LEBIH LAJU DAN LEBIH LAMA!DAN ISTERI ANDA BAKAL KLIMAKS BERKALI-KALI !!!TUNGGU APA LAGI?? INILAH YANG WANITA INGINKAN, LEBIH LAMA DAN LEBIH HEBAT DI RANJANG!!!KINI TIADA LAGI MASALAH PANCUT AWAL/EJAKULASI PRAMATANG!!!SPRAY MURAH DAN HEBAT YANG PERTAMA DI MALAYSIA –

SBS SUPERB SERUM

Betul-Betul Superb!!!

Memperkenalkan Serum Hebat SBS Superb Serum. Diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Bahan asasnya berasal dari herba Traditional Asia yang hebat!. Herba-herba tersebut diolah menggunakan teknologi terkini yang terbaik, teruji dan dipercayai menjadi ramuan yang memberikan khasiat sebagai antiseptik yang dapat memberikan kebersihan dan kenikmatan. Ramai lelaki telah merasai khasiat & kehebatannya. KINI SBS Superb Serum ADA DI PASARAN…100% Buatan MALAYSIA, khas untuk lelaki dewasa untuk pemakaian luar sahaja. SBS Superb Serum sangat efektif dan bermanfaat jika digunakan sebelum melakukan hubungan intim,

KHASIAT SBS SUPERB SERUM

 • Mengatasi ejakulasi pramatang.

 • Meningkatkan keyakinan diri.

 • Meningkatkan kualiti kepuasan & kenikmatan hubungan intim.

 • Menjadikan anda suami idaman.

 • Dapat membantu mencapai klimaks & kepuasan berganda pada pasangan anda.

KELEBIHAN SBS SUPERB SERUM

 • Menspray tidak melekit & cepat kering.

 • Mudah di guna hanya spray & kedap udara.

 • Jika di amal,masa tunggu 20 ke 30 minit saja.

 • Menspray tidak panas dan ia tidak kebas.

 • Mens spray berbau harum.

CARA PENGGUNAAN

 • Untuk Pertama Kali cuba 3 semburan SBS SUPERB SERUM ke bahagian atas kepala zakar dan bawah (urat pari) kemudian ratakan dan tunggu selama 1 jam sebelum bersama isteri.(lagi lama,lebih baik)

 • Masa menunggu 30minit sahaja jika kerap guna & boleh basuh dengan air paip. Jika tak basuh pun, tidak mengapa.

 • Anda boleh mengurang atau menambah semburan mengikut keperluan, elakkan semburkan kebahagian lubang zakar.

 • Simpan Serum Superb di kawasan suhu bilik elak dari cahaya mentari

P/s- Jika kurang pasti, Sila rujuk stokis atau ejen terdekat.sebotol superb serum boleh digunakan sekitar 30 ke 40 kali penggunaan bergantung kepada cara guna.

PENAFIAN : KEPUTUSAN BERBEZA-BEZA DARI SETIAP INDIVIDU KE INDIVIDU, ADA 1 JAM DAN ADA YANG 2 JAM. BERHATI-HATI DI JALAN RAYA. TUNGGANG DENGAN CERMAT!

WALAU BAGIMANA PUN MENGESYORKAN ANDA MENGGUNAKAN SBS SUPERB SERUM SEKURANGNYA 2 KALI,JIKA KALI PERTAMA KURANG BERKESAN MAKA CUBA KALI KE DUA KERANA:

 • Kuantiti dan masa yang diperlukan berbeza pada setiap individu. Anda mungkin menggandakan kuantiti untuk mencapai keberkesanan yang maksima

 • Jika anda pengguna superb serum kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun spray yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun semburan untuk hari esok. Dan pastikan semburan dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 30minit atau sebainya 1 jam (lebih lama lebih baik).

 •  Saranan saya anda boleh guna selepas mandi petang. Biarkan serum tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas isyak baru dibilas dengan air. Kesan superb serum mampu bertahan sehingga 12 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana superb serum tidak memberbahayakan.

APAKAH KANDUNGAN DALAM SUPERB SERUMSBS SUPERB SERUM DIPERBUATDARIPADA HERBA

Antara herba-herba SUPERB SERUM yang digunakan ialah Carbopol, Rosemary oil, Gelinov, Black Seed oil, Olive oil, Clove oil, Butea Superba, Neolen pe, Catuaba. Herba-herba tersebut diolah sedemikian rupa melalui teknologi terkini yang terbaik, teruji dan dipercayai menjadi ramuan yang memberikan khasiat sebagai antiseptik yang dapat memberikan keamanan, kenyamanan dan kenikmatan semasa melakukan hubungan intim yang sihat sehingga pasangan menjadi harmonis dan percaya diri.

TESTIMONI PENGGUNA SBS SUPERB SERUMSOALAN LAZIM MENGENAI SUPERB SERUMADA SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI PRODUK INI?? BACA DAN FAHAMI SOALAN2 YANG BIASA DIKEMUKAKAN OLEH PEMBELI >>

1. SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI MENGGUNAKAN SUPERB SERUM INI?

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang semasa mengadakan hubungan seks.


2. BAGAIMANAKAH IANYA BOLEH DIBANDINGKAN DENGAN YANG LAIN?

Superb Serum hanya menggunakan bahan semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Anda dah cuba produk lain seperti Maca Spray tapi tak berkesan? Jangan risau, Superb Serum 5x ganda lagi hebat dari Maca Spray dan Spray lain.


3. BOLEHKAH SUPERB SERUM DIGUNAKAN DENGAN KONDOM?

Ya, Superb Serum cepat kering lepas di spray,ia herba dan boleh digunakan dengan kondom.


4. ADAKAH IANYA AKAN MENINGGALKAN KESAN BERMINYAK?

Tidak, Superb Serum direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.


5. ADAKAH SUPERB SERUM SELAMAT DIGUNAKAN UNTUK ORAL SEKS?

Ya! Superb Serum adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan Superb Serum sebagai produk yang selamat digunakan. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.


6. BAGAIMANAKAH CARA MENGGUNAKAN SUPERB SERUM?

Semburkan Men’s Spray sedikit sahaja pada bahagian bawah kepala zakar anda di bahagian uratnya sehingga kering. Panduan secara detail disertakan dalam kotak.


7. ADAKAH SUPERB SERUM AKAN MEMBURUKKAN LAGI PENYAKIT KELAMIN?

SUPERB SERUM tidak disyorkan untuk mereka yang mengalami Herpes Simplex Virus, apa-apa luka atau kulit terbakar pada zakar.


8. BAGAIMANAKAH IANYA BERBEZA DENGAN PIL?

SUPERB SERUM direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. Bahan-bahannya akan meresap terus pada zakar dan mampu mengurangkan sensitif yang menyebabkan kepada masalah cepat pancut.


9. APAKAH YANG ADA DI DALAM SUPERB SERUM?

Menggunakan herba-herba terpilih untuk memberikan kesan yang hebat.

TESTIMONI

bottom of page