top of page

SBS SCORPION OIL RM99

BERITA BAIK!! RAHSIA ZAKAR BESAR, PANJANG, TEGANG, KERAS, & TAHAN LAMA SEHEBAT AWANG HITAM KINI TERSEBAR! INGIN TAHU APA RAHSIA NYA??

Anda dah cuba Minyak Lintah?? Minyak Belacak?? Tak berkesan??

Jangan Risau, Produk ini jauh lebih baik dari Minyak Belacak & minyak Lintah!

Tidak Memerlukan Urutan Yang Susah-Susah, Cukup sekadar sapu setiap hari pagi dan malam.

HASILNYA….

> TEGANG >> KERAS >>> BESAR >>> PANJANG >>>> TAHAN LAMA

KAMI BERPENGALAMAN MENJUAL PRODUK LELAKI BERTAHUN-TAHUN,ADA PELBAGAI JENIS PRODUK DI PASARAN TETAPI MENGAPA KAMI CADANGKAN PRODUK INI KEPADA ANDA??

KENAPA KAMI TAK CADANG MINYAK LINTAH??KENAPA KAMI TAK CADANG MINYAK BELACAK??KENAPA KAMI TAK CADANGKAN VMEX?PAM ZAKAR??

NAK TAU KENAPA??

1. SELAMAT DIGUNAKAN!

Bagi anda yang ingin tambah saiz, yang ingin merawat masalah zakar anda, perkara yang paling adalah dari segi keselamatan. Barang bukan nk guna sebulan, barang nk guna sampai tua, Ada yang tanya saya guna ni boleh sebabkan mati pucuk tak?? jawapan saya >> Minyak ni yang merawat masalah zakar anda, zakar xkeras boleh kembali keras, Ini bukan minyak nk datangkan masalah. Ini minyak menyelesaikan masalah. Insha Allah.

2. TIDAK MEMERLUKAN URUTAN YANG SUKAR!

Cukup sekadar anda sapu secara konsisten setiap hari pagi dan malam. Hasilnya, perubahan dapat dilihat seawal 1 minggu.

3. KESAN YANG CEPAT!

Berbanding minyak-minyak yang lain, kesan SBS Scorpion Oil dapat di lihat seawal 1 minggu. Kesan berbeza-beza setiap individu.

4. TIDAK MERBAHAYA BERBANDING PIL-PIL LAIN DI PASARAN!

Tahukah anda pil-pil besarkan zakar di pasaran adalah merbahaya. Walaupun ianya tidak memberikan kesan pada awal penggunaan, tetapi kesannya dapat dilihat di masa tua anda. Bahaya bukan? Bagi SBS Scorpion Oil pula, ianya tidak merbahaya, malah membantu ramai pelanggan kami yang mengalami masalah lemah tenaga batin, lemah shahwat & macam-macam lagi.

ANTARA KELEBIHAN YANG BAKAL ANDA PEROLEHI JIKA MENGAMALKAN PRODUK KESIHATAN ZAKAR SBS SCORPION OIL INI IALAH :

 • MEMBESARKAN SAIZ ZAKAR ANDA

 • MEMANJANGKAN ZAKAR ANDA

 • MENAMBAH KETEGANGAN PADA ZAKAR

 • MENJADIKAN ZAKAR ANDA BARTAMBAHKERAS SEPERTI KAYU

 • MERAWAT ZAKAR YANG BERMASALAH

 • MERAWAT MASALAH TAHAN LAMA(PANCUTAN PRAMATANG)

 • MENGATASI MASALAH MATI PUCUK, DINGIN SEKS & LEMAH TENAGA BATIN.

 • MENJADIKAN ANDA LELAKI HEBAT KETIKA ‘BERAKSI’ , SIHAT & BERTENAGA, TIADA LAGI MASALAH ZAKAR SUSAH BANGUN.

SBS SCORPION OIL

SBS Scorpion oil merupakan satu ramuan khusus yang dihasilkan daripada penawar-penawar Homeopathy yang berasaskan herba-herba dan tumbuhan organik terpilih. SBS Scorpion oil ekstrak 100% daripada tumbuhan hijau menggunakan teknologi perubatan Homeopathy. SBS Scorpion oil diformulasikan semata-mata untuk meningkatkan tahap seksualiti lelaki dan membaiki kesihatan zakar anda ke tahap yang maksima. Dalam masa yang sama, SBS Scorpion oil juga membantu menambahkan saiz zakar ke tahap yang maksima yang menjadi idaman para lelaki.

BAGAIMANA SBS SCORPION OIL BERTINDAK?

SBS SCORPION OIL bertindak pada keseluruhan zakar. Sebelum menggunakan SBS SCORPION OIL, pengaliran darah adalah sangat minimum disebabkan oleh masalah salur darah yang bertoksid yang menjadikan pengaliran darah menjadi perlahan.

Akan tetapi, dalam tempoh 7 hingga 14 hari menggunakan SBS SCORPION OIL, didapati pengaliran darah menjadi lebih lancar dan saiz zakar bertambah.

SBS SCORPION OIL bukan sekadar formulasi Homeopathy yang biasa tetapi ia diperkayakan dengan bahan-bahan daripada unsur-unsur tumbuhan hijau yang melalui proses homeopathy.

Dengan kata lain, SBS SCORPION OIL merupakan SUPLEMEN yang diperlukan oleh zakar untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan berada dalam kondisi yang normal.

KHASIAT DAN KELEBIHAN SBS SCORPION OIL

 • Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar

 • Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.

 • Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.

 • Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.

 • Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama)

 • Menjadikan zakar lebih anjal

 • Membantu perjalanan darah pada zakar

 • Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut selembut kulit bayi.

 • Meningkatkan nikmat hubungan seksual

 • Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti sperma)

 • Meningkatkan kesuburan

 • Membersihkan kulit-kulit zakar.

CARA PENGGUNAAN SBS SCORPION OIL

 • Duduk di birai katil atau kerusi dengan kaki terbuka untuk memudahkan sapuan. Picit SBS Scorpion Oil dan letak ke tapak tangan kemudian sapu pada kepala zakar, batang dan di buah zakar.

 • Digunakan secara konsisten setiap hari pagi dan malam.

 • Sapu dan urut SBS Scorpion Oil 15-30 minit sebelum mandi pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.

 • Hanya 3x picit sahaja di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar (bahagian kepala, batang dan buah zakar juga).

 • Untuk kesan terbaik, kami menggalakkan anda untuk lakukan urutan pada zakar anda.

 • Tidak perlu cuci selepas sapu. Elakkan dari cuci zakar menggunakan sabun pada waktu mandi.

 • Jika ada oral, boleh cuci menggunakan air biasa tanpa menggunakan sabun.

BILAKAH SAYA AKAN DAPAT KESAN-KESAN POSITIF?HARI 1-7

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, SBS SCORPION OIL perlu di sapu dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 atau 3 kali sehari supaya SBS SCORPION OIL dapat meresap ke dalam zakar dengan lebih optimum. Anda akan dapati zakar menjadi keras dan tegang semasa anda bangun pagi.

HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter zakar, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya zakar akan ‘bangun’ atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit zakar juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.

HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat. GEMUK dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak dan pekat sekali.

HARI 30+

Biasanya satu botol SBS SCORPION OIL cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda tidak perlu lagi menggunakan SBS Scorpion Oil. Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan zakar. Jadi sebagai langkah penjagaan dan “maitainance”, adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan SBS SCORPION OIL ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.

DISCLAIMER : Walaubagaimanapun, setiap perubahan yang berlaku bergantung kepada kondisi semasa penggunaan SBS Scorpion Oil. Ada yang mendapat kesan cepat, dan ada yang sedikit perlahan. Teruskan penggunaan SBS Scorpion Oil ini sehingga mendapat hasil yang maksimum.

Tahukah Anda, Kesan SBS Scorpion Oil adalah lebih baik dari Minyak Lintah & Minyak Belacak???

Sudah banyak respon dari pengguna kami yang mengatakan bahawa kesan SBS Scorpion Oil lebih bagus berbanding Minyak Belacak & Minyak Lintah.

TESTIMONI SBS SCORPION OIL

bottom of page