top of page

SENSACREAM RM39.90

Sensacream dihasilkan berasaskan gabungan ekstrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Sensacream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang telah terbukti dengan keberkesanan dalam merawat mati pucuk dan lemah tenaga batin. Sensacream adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki terutamanya bagi mereka yang inginkan saiz zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lama.

KELEBIHAN SENSACREAM

  • Sensacream Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan

  • Sensacream Membesar dan memanjangkan saiz zakar

  • Sensacream Melambatkan ejakulasi agar tahan lama

  • Sensacream Memaksimumkan ereksi agar zakar lebih tegang dan keras

  • Sensacream Melancarkan perjalanan darah zakar

  • Sensacream Mengurangkan pembekuan darah zakar

  • Sensacream Membesarkan diameter saluran darahzakar

  • Sensacream Ransangan seksual melalui bau agar menghairahkan pasangan

  • Sensacream Lebih berkesan disapu pada waktu pagi

KANDUNGAN SENSACREAM

Hirudin

Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.

Pheromone

Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.

Histamin

Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.

Minyak Zaitun

Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.

Halia

Curcumin yang terkandung dalam halia(zingiber officinale) boleh merangsang peredaran darah yang lemah serta meningkatkan rangsangan seksual terdadap pasangan dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

Lada Hitam

Lada Hitam(piper Nigram) mengandungi bahan yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.

Sensacream berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia.

No pendaftaran NOT100100943K

Sensacream dihasilkan dikilang Bumiputera.

Produk Halal

bottom of page